June 17, 2017

Spectaculos si Adorabil. Pandantiv cu lant lung cu tema Zodiacala "Gemeni"


Spectaculos si Adorabil. Pandantiv vintage cu lant lung cu tema Zodiacala "Gemeni" precum si romantica "Suflete Pereche", creat si semnat de un designer american in anii 80, creat din cositor autentic

31.5 gr
Pandantiv spectaculos, sculptural, o piesa vintage creata de un designer din SUA in anii 80 (aprox. 35 ani) care are o tema zodiacala, sub semnul astrologic al Gemenilor, avand mentionata pe spate perioada de desfasurare a acesteia, intre 22 Mai si 21 Iunie. Desenul celor doua personaje este atat de frumos incat poate fi purtat de oricine, indiferent de semnul zodiacal, sugestia pe care o face compozitia este si romantica, cea de suflete ingemanate, de suflete pereche. Pandantivul este creat din cositor si este semnat cu mandrie pe spate si mentionat ca este fabricat din "Cositor Autentic", este prins de un lant super lung cu veriga tip sarpe. Dimensiune Pandantiv: 3.6 x 6.6 x 0.3 cm cu tot cu anou.

Dimensiune Lant: 69 x 2.5 x 1.5 cm.Conditie excelenta  

Pandantivul este din cositor. Pe spatele pandantivului sunt mentionate urmatoarele: "Gemini May 22 - June 21"; mentionat "Genuine Pewter"; semnat "Copyright Cathedral". Lantisorul este foarte lung, este cu fir continuu (nu e detasabil) si este creat dintr-un material care are o combinatie intre cositor si zinc. 

Provenienta si Design SUA

Pret 459 Ron (126 USD)

Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile