13 January 2024

Pandantiv Vintage cu Lantisor de Inspiratie Art Deco, decorat cu 12 piese de Peridot Natural si cu Safir Alb, Ag 925

 



Pandantiv Vintage cu Lantisor de Inspiratie Art Deco, Foarte Elegant, Pretios si Senzual, decorat cu 12 piese de Peridot Natural Verde provenit din Asia si cu Safir Alb Natural din Africa, Argint 925

10.4 gr 
55.18 Ct (Gema + Argint)

Vintage Contemporan

Pandantiv (cu lantisor) luxos, elegant si fin, cu o frumusete aparte, cu un design care curge cu fluiditate reprezentand o pana elongata de paun cu desen stilizat.

Bijuteria vintage este decorata cu 12 piese de Peridot Natural, cu o nuanta de verde plina de stralucire, provenite dintr-o mina de pietre pretioase din Asia (Caracteristici gema: Verde maslina cu o nuanta vie; Transparent; "Eye Clean", incluziunile naturale nu sunt observabile cu ochiul liber; Taietura ovala; Fatetare tip "Diamond Cut"; Dimensiuni aprox.: 4 x 6, 4 x 5 mm). Bijuteria este presarata cu piese de Safir Alb Natural provenit din Africa (Dimensiuni aprox.: Alb; Transparent; "Eye Clean", incluziunile nu sunt vizibile cu ochiul liber; Taietura rotunda; Fatetare "Diamond Cut"; Dimensiune gema aprox.: 3 x 3, 1 x 1 mm), care accentueaza pretiozitatea si stralucirea bijuteriei. Montura gratioasa este creata din Argint nobil cu puritate de 92.5%.

Dimensiune pandantiv 2.1 x 5.8 cm
Dimensiune lantisor 42 x 0.1 cm partea de lant, neajustabil, inchizatoare clasica cu arc tip "spring clasp".

Conditie: Buna

Argint 925, cu marcaj 925 si cu rhodiere argintie
Thailanda

Pret 1629 Ron (410 USD)

Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile

Postari Populare