19 January 2022

Cercei vintage creati de un designer Navajo din Mexic, 2 piese de Opal Sintetic Multicolor numit "Respiratie de Dragon"



 Bijuterie Vintage Contemporan din anii 70. Cercei creati de un designer Navajo din Mexic, 2 piese de Opal Sintetic Multicolor numit "Respiratie de Dragon", prinse in impletituri spectaculoase tip za de de lant, Clipsuri din Metal cu Rhodiere cu Nuanta Inchisa.

"Dragon's Breath Opal" sau "Respiratie de Dragon" este un opal sintetic creat pentru prima oara in Mexic, ca varianta la Opalul Mexican Multicolor Natural (Matrix Fire Opal), la jocurile sale nesfarsite de stralucire, si lumina. Rezultatul optic a fost de asa de mare succes incat a creat un curent de dorinta pentru acest tip de gema inventata de om, curent care a traversat timpul pana in prezent.

20.6 (10.3 x 2) gr

Vintage de 50 de ani

Cerceii vintage mari, spectaculosi, superbi. O piesa vintage eleganta si vizibila creata in anii 70, de un designer de bijuterii Navajo din Mexic. Bijuteria pune in evidenta 2 piese de Opal Sintetic multicolor care se numeste "Respiratie de Dragon", prinse in rame cenusii din metal al carui desen aminteste de zalele masive ale unui lant primitiv (Caracteristici gema: Nuante de violet, roz galben, verde, albastru; Translucid; Taietura ovala; Slefuire cu rotunjire tip Caboson; Dimensiune aprox.: 14 x 19 mm).

Dimensiuni cercei aprox 2.7 x 3.2 cm, inchidere cu clips.

Conditie bijuterie: Buna, cu urme firesti de purtare, lasate de trecerea timpului. Clipsul functioneaza bine. 
Daca se fixeaza clipsul la bijutier, ar putea fi purtati fie ca medalion fie ca brosa sau ca si clips pentru esarfa. Sau ar putea fi transformati in butoni pentru camasa.

Metal patinat (cu atichizare, aspect de bijuterie veche, mostenire de familie).

Provenianta Mexic



Pret 689 Ron (170 USD)

Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile  

Postari Populare