June 23, 2017

"Dragons Breath" - Cercei creati de un designer Navajo din Mexic, 2 piese de Opal Sintetic Multicolor numit "Respiratie de Dragon""Dragons Breath" - Bijuterie Vintage Contemporan din anii 70. Cercei creati de un designer Navajo din Mexic, 2 piese de Opal Sintetic Multicolor numit "Respiratie de Dragon", prinse in impletituri spectaculoase tip za de de lant, Clipsuri din Metal cu Rhodiere cu Nuanta Inchisa.

"Dragon's Breath Opal" este un opal sintetic creat pentru prima oara in Mexic, ca o varianta la Opalul Mexican Multicolor Natural (Matrix Fire Opal) si la jocurile sale nesfarsite de stralucire, limbi de foc si lumina. Rezultatul optic a fost de asa de mare succes incat a creat un curent de dorinta pentru acest tip de gema inventata de om care a traversat timpul, astfel incat si acum colectionarii de bijuterii speciale cauta cu infrigurare diverse piese istorice care se mandresc cu cate o piesa de opal numita "Respiratie de Dragon".

20.6 (10.3 x 2) gr
Cerceii mari, spectaculosi, superbi, o piesa vintage eleganta si vizibila creata in anii 70, de un designer de bijuterii Navajo din Mexic. Bijuteria pune in evidenta 2 piese de Opal Sintetic multicolor care se numeste "Respiratie de Dragon", prinse in rame cenusii din metal al carui desen aminteste de zalele masive ale unui lant primitiv (Caracteristici gema: Nuante de violet, roz galben, verde, albastru; Translucid; Taietura ovala; Slefuire cu rotunjire tip Caboson; Dimensiune aprox.: 14 x 19 mm).

Dimensiuni cercei aprox 2.7 x 3.2 cm, inchidere cu clips.
Conditie excelenta, cu urme firesti de purtare si lasate de trecerea timpului. Clipsul functioneaza bine, .

Metal patinat (cu atichizare, aspect de bijuterie veche, mostenire de familie).
MexicPret 489 Ron (136 USD)

Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile