13 February 2024

"DRAGON si ARAHNIDA" Inel Vintage UNIC, EXOTIC si ULUITOR, cu Calcedonie Lila Naturala, Ag 925

 



"DRAGON si ARAHNIDA" Inel Vintage UNIC, EXOTIC, ULUITOR, un DESIGN creat in EDITIE LIMITATA, ce pune in evidenta o piesa prelunga de Calcedonie Lila Naturala provenita din Africa, montura are
 finisaj texturat tip "Lovitura de Ciocan" si rhodiere in doua nuante, Negru si Aurire Roz cu aur de 18 K.


14.9 gr  
74.35 Ct (Gema + Argint)

Vintage Contemporan.

Inel vintage uluitor de frumos, demn de un colectionar,  un inel unic in Editie Limitata creat manual de catre un designer Thailandez, cu design fenomenal, cu decoratiuni zoomorfe reprezentand o arahnida (paianjen) si un dragon, o compozitie dinamica cu detalii de mare frumusete si exotism.

Inel vintage unic, cu o piesa elongata, absolut superba de Calcedonie in nuante de Gri spre Lila, Piatra Pretioasa Naturala provenita din Africa (Caracteristici gema: Gri cu nuanta diluata de lila; Translucid; Incluziunile si structura naturala sunt observabile; "Open Back"; Taietura ovala; Slefuire cu rotunjire tip caboson; Dimensiune gema aprox.: 12 x 22 cm).  

Montura are o textura rugoasa lucrata manual numita "lovitura de ciocan". Montura este creata din Argint nobil cu puritate de 92.5% si are un finisaj creat si el manual (din pensula), cu dubla nuanta, auriu (laviu de Aur de 18 K cu o nuanta retro rozalie) si negru (Rodiu autentic). Inelul are aspect de bijuterie veche, mostenire de familie.

Fata inel 2.7 x 2.7 cm. Inaltime din planul degetului 1.3 cm. 
Marime US 7, 54.4Ro. Diametru interior aprox.: 17 mm

Conditie: Buna

Argint 925, cu marcaj 925 si cu acoperire dubla, auriu rozaliu 18 K si negru
Thailanda

Pret 1716 Ron (430 USD)

Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile

Postari Populare