19 January 2022

Pandantiv Vintage UNICAT Gravat si Sculptat in Agat Bicolor Natural, provenit din Arizona - SUA, decorat si cu Rubin Natural, Argint 925


"Minunatii Boboci de Trandafiri" Pandantiv Vintage UNICAT Gravat si Sculptat  Manual de un Artizan din SUA in Agat Bicolor Natural, provenit din Arizona - SUA, decorat si cu Rubin Natural din Burma - Myanmar, Argint 925


18.6 gr
"Minunatii Boboci de Trandafiri" Pandantiv Vintage UNICAT, gravat si sculptat cu mare virtuozitate de catre un designer din Statele Unite ale Americii, dupa o tehnica de sculptura miniaturala in piatra, descoperita si folosita in China Antica.  

Pandantivul este decorat si pe fata si pe spate, pe fiecare parte se afla creata o compozitie diferita, pe fata un desen cu trandafiri iar pe spate o veverita ascunsa sub liane de verdeata. Sculptura in piatra este foarte fina, suprafata pietrei creaza senzatia de catifelare. Interiorul sculpturii este gol, creand senzatia de usurinta, caracteristica care da bijuteriei o pretiozitate suplimentara.

Sculptura este din Agat Natural Bicolor provenit din Arizona - SUA (Caracteristici gema: Nuante stinse de verde masliniu, cu cateva accente rosiatice; Incluziunile naturale sunt observabile cu usurinta; Translucid spre opac; Taietura "Free Form"; Slefuire caboson; Dimensiune aprox.: 26 x 57 x 16 mm) cu anou creat din argint nobil cu puritate 92.5%, pe acesta se afla un accent de Rubin din Burma - Myanmar Natural (Caracteristici gema: Roz zmeuriu cu o nuanta stinsa; Incluziunile naturale sunt observabile cu usurinta; Taietura rotunda; Slefuire caboson; Dimensiune aprox.: 4.5 x 4.5 mm). 
 

Dimensiuni pandantiv aprox 2.6 x 6.8 cm cu tot cu anou.

Conditie Bijuterie: Buna. Poate fi purtat si de catre un barbat.

Argint 925, cu marcaj "S925"  

Provenienta: SUA

Pret 600 Ron (150 USD)


Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile

Postari Populare