13 June 2023

Inel Vintage cu Turcoaza Albastra Naturala Columbiana Exceptionala, Argint 925



Inel Vintage cu DESIGN ORGANIC imbogatit cu o pepita somptuoasa de Turcoaza Columbiana Naturala provenita din America de Sud, Argint 925 cu finisaj texturat si cu rhodiere in 2 nuante (auriu si gri) 

17.7 gr  
88.6Ct (Gema + Argint)

Inel vintage, Editie Limitata, creat de un designer Thailandez, cu un design organic asimetric reprezentand o tema florala de mare frumusete. Bijuterie unica cu un design elaborat cu detalii fermecatoare; un inel care parca "SARE" de pe deget captandu-ti atentia, inel pe care nu poti sa nu-l observi, nu poti sa nu-l admiri si sa nu ti-l doresti pe loc.

Inel maiestuos si pretios, imbogatit cu o pepita de Turcoaza Albastra Naturala Columbiana de un albastru desavarsit (Caracteristici gema: Albastru turcoaz nuanta intensa; "Open Back"; Druzy - Forma bruta cu slefuire partiala; Cu incluziuni naturale observabile cu ochiul liber; Taietura 'Free Form"; Dimensiune aprox. 14 x 26 mm) prinse intr-o montura creata din Argint 925 cu o textura rugoasa, lucrata cu maiestrie din varf de cutit, cu rhodiere dubla, aurie si gri, finisaj la mare moda acum in piata internationala de bijuterii.

Fata inel 2.5 x 3 cm. Inaltime din planul degetului 1.3 cm.
Marime US 8.25, 57.6 Ro. Diametru interior aprox.: 18.25 mm 


Conditie: Buna

Argint 925, cu marcaj, cu rhodiere dubla neagra si aurie

Thailanda

Pret 944 Ron (227 USD)

Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile  



Postari Populare