June 23, 2017

" Japan Intricate Flower Glass Cameo" - Bijuterie Vintage Contemporan anii 70, Cercei cu 2 camee florale create din sticla, designer din Japonia


" Japan Intricate Flower Glass Cameo" - Bijuterie Vintage Contemporan tip "Fashion" din anii 70. Cercei creati de un designer din Japonia, 2 vignete florale in relief tip camee, create din sticla rosu granat, prinse in rame aurii lucrate in spiritul bijuteriilor Victoriene, Clipsuri din Metal cu Rhodiere Aurie

14 (7 x 2) gr
Cerceii cocheti, superbi, o bijuterie Fashion eleganta si vizibila tip vintage al anilor 70, creata de un designer artizan din Japonia. Bijuteria pune in evidenta 2 camee florale create in relief din sticluta de nuanta granatului, prinse in rame aurii din metal lucrate in spiritul bijuteriilor Victoriene (Caracteristici gema: Rosu palid, brun caramiziu, nuantele difera de la o piesa la cealalta; Translucid; Taietura ovala; Slefuire cu rotunjire tip Caboson; Dimensiune aprox.: 14 x 19 mm).

Dimensiuni cercei aprox 2 x 2.6 cm, inchidere cu clips. 


Nota: Ca varianta pot fi purtati si ca medalion, daca unul dintre cercei este prins pe un lant mai scurt, spre baza gatului, tip "Choker".

Conditie buna, auriul este atenuat, clipsul functioneaza bine, sunt prezente urme firesti de purtare si patina lasata de trecerea timpului.

 
Metal aurit. Semnati (Japan).
JaponiaPret 269 Ron (73 USD)

Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile