22 septembrie 2016

Colier Vintage anii 70 decorat cu o vigneta florala tip camee


Bijuterie Vintage Contemporan tip "Fashion" din anii 70. Colier creat de un designer din Japonia, o vigneta florala, in relief, creata din sticla rosu granat, prinsa in rama aurie lucrata in spiritul bijuteriilor Victoriene, Metal cu Rhodiere Auriu Brun

14.5 gr
Colier superb, o bijuterie Fashion eleganta si vizibila tip vintage al anilor 70, creata de un designer artizan din Japonia. Bijuteria pune in evidenta o camee florala creata in relief din sticluta de nuanta granatului, prinsa intr-o rama aurie din metal, cu detalii frumoase, lucrata in spiritul bijuteriilor Victoriene ale secolului secolului 19 (Caracteristici gema: Rosu palid cu brun caramiziu; Translucid; Taietura ovala; Slefuire cu rotunjire tip Caboson; Dimensiune aprox.: 14 x 19 mm).

Dimensiuni partea tip medalion, aprox. 2.8 x 3.9 (4.8 cu tot cu anou) cm. Dimensiune partea de lant 64 x 3.5 cm, ajustabil cam oriunde, inchizatoare cu arc tip "lobster clasp".
 
Conditie buna, auriul este atenuat si neuniform, inchizatoarea functioneaza bine, sunt prezente urme firesti de purtare si patina lasata de trecerea timpului.

Metal aurit cu oxidare (aspect de bijuterie veche, mostenire de familie). 
Japonia

Pret 249 Ron
Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile