August 22, 2017

Delicious Natural Gems Mix - Vintage Contemporan. Cercei fermecatori cu un Mix Delicios de Pietre Naturale provenite din Brazilia

Delicious Natural Gems Mix - Vintage Contemporan. Cercei fermecatori cu un Mix Delicios de Pietre Naturale provenite din Brazilia, 2 piese de Cuart Albastru Iolit, 11 piese de Turmalina Roz si 12 piese de Topaz Alb, Argint 925

7.4 (3.7 x 2) gr
"Un Mix Delicios de Pietre Naturale" Vintage Contemporan (2 ani) Cercei fiin si eleganti, cu design floral si cu o "dulceata" aparte, decorati cu un mix "delicios" de Pietre Naturale din Brazilia care creaza senzatia ca sunt bombonele, ca sunt create din zahar glazurat.

Cerceii sunt decorati cu 2 piese centrale de Cuart Albastru din Brazilia (Caracteristici gema: Albastru Iolit ; Transparent; "Eye Clean"; Taietura ovala; Fatetare tip "Diamond Cut"; Dimensiune aprox: 7 x 8.5 mm); cu 11 piese de Tumalina Roz Naturala numita "Rubelitte" provenita din Brazilia (Caracteristici geme: Roz Pal ; Translucid; Cu incluziuni naturale usor observabile; Taietura ovala; Slefuire Caboson; Dimensiune aprox: 4 x 5.5 mm); si cu 12 piese de Topaz Alb din Brazilia (Caracteristici geme: Alb cristalin ; Transparent; Taietura rotunda; Fatetare tip "Diamond Cut"; Dimensiune aprox: 2.5 x 2.5 mm). Montura este creata din Argint nobil cu puritate de 92.5%.

Dimensiuni cercei aprox 1.7 x 2 cm, inchidere cu clapeta.

Material: Argint 925, marcat, rhodiere argintie
Provenienta: Thailanda


Conditie: Lipseste o piesa de Turmalina Roz (marcat in fotografie) dar este putin vizibil la purtare, altfel conditia este excelenta. A fost mentionat si se vinde ca atare.


Pret 268 Ron (70 USD)

Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile