July 2, 2017

"Jasper Fossil Coral promotes ability to communicate and brings forth the Team Spirit." Cercei Indonezieni cu Coral Fosil "Starburst"


"Jasper Fossil Coral promotes ability to communicate and brings forth the Team Spirit." - Vintage Contemporan (Aprox. 6 ani). Cercei Indonezieni cu Coral Fosil "Starburst" (Aprox. 250 de milioane de ani vechime) prins in Jasp Brun Natural din Madagascar, Argint 925


12 (6 x 2) gr 
"Japul Coral Fosil faciliteaza Comunicarea si Spiritul de Echipa" - Vintage Contemporan (Vechime aprox. 6 ani). Cercei absolut superbi cu Coral Fosil "Starburst" prins in Jasp Natural din Madagascar cu o vechime de aproximativ 250 de milioane de ani (Caracteristici gema: Nuante de crem si cenusiu; Opac; Cu structura naturala vizibila; Taietura dreptunghiulara; Slefuire tip caboson; Dimensiune gema aprox.: 12 x 16 mm), cu o montura cu elemente decorative geometrice meticulos desenate, decoratie specifica bijuteriilor de traditie din Indonezia. 

Dimensiuni cercei aprox 1.5 x 3.4 cm cu tot cu urechiusa

Conditie: Unul dintre cercei are pe spate, pe un colt, o mica rosatura care provine de la testarea la bijutier. A fost mentionat si se vinde ca atare.

Argint 925, cu marcaj si cu patina (aspect de bijuterie veche)
Indonezia


Pret 323 Ron (93 USD)

Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile