8 iunie 2017

Vintage Contemporan. Cercei Luxosi, Super Frumosi decorati cu Rubin Corindon Rosu Sangeriu

Vintage Contemporan. Cercei Luxosi, Super Frumosi decorati cu Rubin Corindon Rosu Sangeriu Natural din Madagascar cu o Fatetare Retro Spectaculoasa "Checkerboard Cut" si cu Cubic Zirconia Alba, Argint 925 cu Rhodiere Gri Neagra

7.4 (3.8 x 2) gr
36.2 Ct (Gema + Argint)
Luxury Sweet Rubilicious - Vintage Contemporan. Cercei superbi, ultra-frumosi, design spectaculos si la mare moda, imbogatiti cu 2 piese de Rubin Corindon Natural din Madagascar cu o fatetare retro apetisanta, "delicioasa" (Caracteristici gema: Roz rosu zmeuriu cu o nuanta vie; Opac cu finisaj lucios; Incluziunile sunt naturale observabile cu ochiul liber; Taietura "Poire"; Fatetare retro tip "Checkerboard Cut; Dimensiune aprox.: 12 x 16 mm) si cu accente de Cubic Zirconia Alba, prinse in argint nobil cu puritate de 92.5% acoperiti cu rhodium negru, tip de finisare a bijuteriilor cu foarte mare cautare in piata internationala de bijuterii in acest moment.

Dimensiune cercei: 1.6 x 3.8 cm cu tot cu urechiusa.

Conditie: Foarte buna. Unuia dintre cercei ii lipseste o piesa de Cubic Zirconia, este foarte greu observabil. Acest detaliu a fost mentionat si se vinde ca atare.

Argint 925, fara marcaj, cu rhodiere gri neagra
Thailanda


Pret 312 Ron ( 79 USD )
Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile