June 8, 2017

Vintage Contemporan. Cercei Luxosi, Super Frumosi decorati cu Rubin Corindon Rosu Sangeriu

Vintage Contemporan. Cercei Luxosi, Super Frumosi decorati cu Rubin Corindon Rosu Sangeriu Natural din Madagascar cu o Fatetare Retro Spectaculoasa "Checkerboard Cut" si cu Cubic Zirconia Alba, Argint 925 cu Rhodiere Gri Neagra

7.4 (3.8 x 2) gr
36.2 Ct (Gema + Argint)
Luxury Sweet Rubilicious - Vintage Contemporan. Cercei superbi, ultra-frumosi, design spectaculos si la mare moda, imbogatiti cu 2 piese de Rubin Corindon Natural din Madagascar cu o fatetare retro apetisanta, "delicioasa" (Caracteristici gema: Roz rosu zmeuriu cu o nuanta vie; Opac cu finisaj lucios; Incluziunile sunt naturale observabile cu ochiul liber; Taietura "Poire"; Fatetare retro tip "Checkerboard Cut; Dimensiune aprox.: 12 x 16 mm) si cu accente de Cubic Zirconia Alba, prinse in argint nobil cu puritate de 92.5% acoperiti cu rhodium negru, tip de finisare a bijuteriilor cu foarte mare cautare in piata internationala de bijuterii in acest moment.

Dimensiune cercei: 1.6 x 3.8 cm cu tot cu urechiusa.

Conditie: Foarte buna. Unuia dintre cercei ii lipseste o piesa de Cubic Zirconia, este foarte greu observabil. Acest detaliu a fost mentionat si se vinde ca atare.

Argint 925, fara marcaj, cu rhodiere gri neagra
Thailanda


Pret 312 Ron ( 79 USD )
Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile