January 14, 2018

"Rare, Amazing Tibetan Turquoise" - Pandantiv Indonezian reprezentand-o pe Kuan Yin, Zeita Asiatica a Compasiunii

"Rare, Amazing Tibetan Turquoise" - Vintage Contemporan (cam 20 de ani vechime). Pandantiv Indonezian cu Portretul Zeitei Compasiunii Kuan Yin,  sculptat intr-o piesa din Rara Turcoaza Albastra Tibetana Naturala si cu Cubic Zirconia Roz Kunzit, Argint Tibetan cu Argintare 925
 
11.9 gr


Turcoaza Tibetana Rara
- Vintage contemporan (cam 20 de ani vechime). Pandantiv superb cu un design inspirat din traditia vizuala indoneziana, cu detalii complexe, elaborate cu atentie, impletite intr-o lucratura ca de dantela, lucrate cu mare finete si frumusete. Pandantivul reprezinta chipul lui Kuan Yin, Zeita Asiatica a Compasiunii si a Milei, intr-o postura de meditatie.

Portretul lui Kuan Yin este sculptat manual intr-o varietate rara de Turcoaza Naturala provenita din Tibet, vestita pentru calitatile sale mistice si de vindecare exceptionale (Caracteristici gema: Turcoaza cu nevuri cenusii/galbui; "Free Form"; Opac; Dimensiune gema: 15 x 17 mm). Bijuteria este decorata si cu 2 accente de Cubic Zirconia Fatetata cu nuanta de Roz Kunzit.

Dimensiune pandantiv aprox 2.8 x 5.2 cm cu tot cu anou
Conditie: Foarte buna. Patina, care insa se poate curata

Argint Tibetan (40% AG) placat cu Argint 925

Indonezia

Pret 449 Ron (124 USD)


Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile