June 1, 2017

ONE-OF-A-KIND Brosa Art Deco vintage a anilor 60 cu Opal "Crystal" Alb Natural din Australia (Gold Filled Sterling)Brosa vintage a anilor 60, design creat si semnat in SUA in spiritul bijuteriilor Art Deco, decorat cu o piesa uluitor de frumoasa de Opal "Crystal" Alb Natural din Australia, Argint 800 acoperit cu Aur Galben de 14 Karate


1.9 gr
ONE-OF-A-KIND O piesa speciala Vintage din anii 60, o bijuterie unica, uluitor de frumoasa si fermecatoare, o brosa creata de un bijutier din SUA in spiritul bijuteriilor din perioada artistica a anilor 1900, Art Deco. Brosa este decorata cu o piesa superba de Opal Alb "Crystal" Natural provenit din Australia cu straluciri cu nuante de vis ( Caracteristici gema: Baza alba cu straluciri fine in nuante de portocaliu, violet, albastrui, verde; Open Back; Translucid; Cu structura naturala vizibila; Taietura ovala; Slefuire cu rotunjire tip Caboson; Dimensiune aprox. 6 x 8.5 mm) . Bijuteria foarte fin lucrata si nu poate sa lipseasca din colectia unui cunoscator si este creata din Argint 800 acoperit cu Aur Galben de 14 Karate.

Dimensiunile sunt de aprox.: 1.5 x 3.1 cm.
Brosa are o inchidere cu ac si cu siguranta. Acul nu este aurit.

Conditia bijuteriei este excelenta. Sistemul de inchidere tip brosa functioneaza foarte bine.

Argint 800 acoperit cu Aur Galben de 14 Karate. Brosa este semnata "WRE" si are insemnat un marcaj "14KGF" (14 Karats Gold Filled Sterling)
Provenienta SUA


Pret 459 Ron (120 USD)


Rezervat
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile