3 februarie 2017

"Flora - Zeita Naturii Inflorite si a Primaverii" O piesa vintage unica creata de un designer in anii 77 in stilul si spiritul bijuteriilor Art Nouveau


"Flora - Zeita Naturii Inflorite si a Primaverii" O piesa vintage unica, absolut adorabila, creata de un designer in anii 77 in stilul si spiritul bijuteriilor Art Nouveau reprezentant un portret de femeie vazut din profil, Argint 925 lucrat in tehnica emboss 

11.4 gr 

"Lady Flora the Goddess of Flowers and the Spring" - O piesa Vintage Contemporan din anii 77, o bijuterie unica, adorabila, fermecatoare si foarte feminina, o brosa creata de un bijutier din Statele Unite ale Americii, careia i s-a atasat un lantisor de argint 925 si care astfel a fost transformata in colier. 
Tema bijuteriiei este pastorala, reprezinta un profil de femeie cu par bogat frumos desenat asezat intr-un spatiu idilic cu detalii florale, tip de desen aliniat la spiritul bijuteriilor curentului artistic Art Nouveau. Este creata printr-o tehnica de impresie in relief a metalului pretios numita "Emboss"  din Argint nobil cu puritate de 92.5% acoperit cu o patina superba creata de vreme.

Dimensiunile partii de medalion sunt de aprox.: 3.4 x 4 cm. Acesta pastreaza si sistemul de inchidere tip brosa care functioneaza perfect, insa ca sa poate fi purtata ca brosa ar trebui scos lantisorul sau facut detasabil.


Dimensiunile lantisorului sunt de aprox.: 54 x 0.2 cm. Lantisorul este fix, nu are sistem de desfacere si se introduce direct peste cap.
Conditia bijuteriei este excelenta.Argint 925 verificat, marcat (STG,STIL abreviere provenita de la Sterling  Silver), patinat.
Provenienta SUA
Pret 689 Ron
Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile