August 6, 2017

"80's Romantic Victorian Revival Vintage" - Medalion Vintage al anilor 80 cu Camee Portret de Tanara Femeie

"80's Romantic Victorian Revival Vintage" - Medalion Vintage al anilor 80 in Stil Nostalgic Romantic Victorian decorat cu o Camee Fashion (Profil de Tanara Femeie pe Fond Verde) creata din Rasina, Metal cu patina tip "Oro Vecchio".

3.2 gr

"Victorian Revival Vintage" - Medalion fashion superb, un vintage din anii 80 (de aprox 30 de ani) provenit din Statele Unite ale Americii. Acestuia ii da valoare desenul elegant si rafinat 
al cameei,  un portret Profil Romantic de Tanara Femeie creat in stil artistic Nostalgic Victorian (Caracteristici gema: Rasina; Coloratie bicolora, un profil alb crem pe fond verde smarald cu o nuanta inchisa; Opaca; Forma ovala; Slefuire tip caboson; Dimensiune aprox.: 18 x 24 mm). Bijuteria are o montura supla creata din metal patinat acoperit cu o aurire a carei nuanta aduce aminte de o tehnica de finisaj traditionala in secolul 19 numita "Oro Vecchio".


Dimensiunile pandantivului sunt de aprox.: 1.9 x 3.5 cm cu tot cu anou


Material: Metal aurit si rasina


Conditie: Pe fata medalionului conditia cameei este excelenta; Pe spate conditia metalului este foarte buna, auriul acoperitor are mici urme de purtare si de oxidare.


SUA


Pret 199 Ron (55 USD)

Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile