June 20, 2017

"The fish is the symbol of luck, unity and fidelity" - Inel "Pestisorul Auriu" decorat cu 53 de piese de Tanzanit Violaceu AutenticVintage Contemporan. Inel Elegant, Dichisit si Absolut Adorabil cu design zoomorf "Pestisorul Auriu" decorat cu 53 de piese de Tanzanit Violaceu Autentic din Tanzania si cu 2 piese de Safir Albastru Natural din Africa, Argint 925

9.1 gr 
46.66 Ct (Gema + Argint)
"Simbolul pestelui este un semn de noroc, unitate si fidelitate" - Vintage contemporan (cam 4 ani vechime). Inel feminin, elegant si exotic "Pestisorul Auriu" cu un design zoomorf absolut adorabil si dragalas cu detalii fine minunate.

Bijuteria este innobilata cu 53 de piese de Tanzanit Violaceu Natural provenite dintr-o mina de pietre pretioase din Tanzania (Caracteristici gema: Violet foarte deschis cu reflexe albastrui, nu au toate piesele nuanta identica; Cu incluziuni fine naturale vizibile; Transparent; Taietura rotunda; Fatetare "Diamond Cut"; Dimensiuni aprox.: 2 x 2 mm), decorat si cu 2 piese de Safir Albastru din Africa pentru ochisori (Caracteristici gema: Albastru inchis; Transparent; Cu incluziuni naturale vizibile; Taietura rotunda; Fatetare "Diamond Cut"; Dimensiuni gema aprox.: 1,5 x 1,5 mm). Montura este creata din Argint nobil cu puritate 92.5% cu rhodiere argintie.

Dimensiuni fata inel 1.5 x 3.5 cm inaltime din planul degetului 1.1 cm
No 6.75 US, 53.8 RO Diametrul interior aprox: 16.75 mm

Conditie: Excelenta. De pe trupul pestisorului lipseste o piesa de tanzanit, lipsa este greu observabila. Acest detaliu a fost mentionat si se vinde ca atare.

Argint 925, cu marcaj si cu rhodiere argintie
Thailanda


Pret 696 Ron (193 USD)

Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile


#VanyssaVintage #Tanzanite #Tanzanit #Sapphire #Safir #GoldenFish #PesteAuriu #Ring #Inel #925 #Romance #Iubire #Vintage