June 28, 2017

"Love Butterflies" Inel Feminin si Elegant cu Fluturi si Flori imbogatit cu Safir Natural Girl I get butterflies when I look into your eyes,
Girl, I get butterflies, yea I,
I get so weak when I hear you speak,
Girl, I get so weak,
I get butterflies.


"Love Butterflies" Vintage Contemporan. Inel Feminin si Elegant cu desen cu Fluturi si Flori imbogatit cu Pietre Naturale, 10 piese de Safir Albastru Ultramarin cu o nuanta electrica si cu 92 de piese de Safir Alb Pur ambele provenite din Africa de Sud, Argint 925

4.7 gr  
20.9 Ct (Gema + Argint)    
"Fluturasii Iubirii" Inel Vintage Contemporan (aprox. 4 ani vechime) foarte suplu, gracil si feminin, cu un design prelung gratios si elegant decorat cu fluturasi si floricele.

Bijuteria este imbogatita cu doua tipuri de Safir Natural provenit din Africa, 10 piese de Safir Albastru Ultramarin (Caracteristici gema: Albastru cu nuanta intensa, electrica; Transparent; Incluziunile sunt vizibile cu lupa; Taietura rotunda; Fatetare tip "Diamond Cut"; Dimensiuni aprox: 1.5 x 1.5 mm) si 92 de piese de Safir Alb Pur (Caracteristici gema: Alb; Transparent; Incluziunile sunt vizibile cu lupa; Taietura rotunda; Fatetare tip "Diamond Cut"; Dimensiuni aprox: 1.5 x 1.5 si 1 x 1 mm). Montura este creata din Argint nobil cu puritate de 92.5%.
  
Dimensiuni fata inel 2 x 2.7 cm inaltime din planul degetului 0.8 cm   

No 7.5 US, 55.7 RO Diametru interior aprox.: 17.5 mm

Conditie: Conditia bijuteriei este buna cu urme firesti de purtare. Doua dintre pietrele de safir albastru lipsesc. (Acestea ar putea fi inlocuite la bijutier cu 2 pietre de Cubic Zirconia Albastra) Acest aspect a fost mentionat si se vinde ca atare.
  
Argint 925, cu marcaj, acoperire cu rhodiu argintiu.
Thailanda

Pret 329 Ron (88 USD)

Disponibil
Acest produs nu se poate rezerva mai mult de 3 zile