05 January 2022

Bijuterie Vintage Contemporan anii 70, Cercei cu 2 camee florale create din sticla, designer din Japonia


Bijuterie Vintage Contemporan tip "Fashion" din anii 70. Cercei creati de un designer din Japonia, 2 vignete florale in relief tip camee, create din sticla rosu granat, prinse in rame aurii lucrate in spiritul bijuteriilor Victoriene, Clipsuri din Metal cu Rhodiere Aurie

14 (7 x 2) gr

Vintage de aproape 50 de ani

Cerceii cocheti, superbi, o bijuterie Fashion eleganta si vizibila tip vintage al anilor 70, creata de un designer artizan din Japonia. Bijuteria pune in evidenta 2 camee florale create in relief din sticluta de nuanta granatului, prinse in rame aurii din metal lucrate in spiritul bijuteriilor Victoriene (Caracteristici gema: Rosu palid, brun caramiziu, nuantele difera de la o piesa la cealalta; Translucid; Taietura ovala; Slefuire cu rotunjire tip Caboson; Dimensiune aprox.: 14 x 19 mm).

Dimensiuni cercei aprox 2 x 2.6 cm, inchidere cu clips.

Nota: Ca varianta pot fi purtati si ca medalion, daca unul dintre cercei este prins pe un lant mai scurt, spre baza gatului, tip "Choker".

Conditie buna, auriul este atenuat, clipsul functioneaza bine, sunt prezente urme avansate de purtare si patina, lasate de trecerea timpului. A fost mentionat si se vinde ca atare.

Metal aurit. Semnati (Japan).
Japonia

Pret 469 Ron (120 USD)


Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile 

Postari Populare