05 January 2022

Colier Vintage anii 70 decorat cu o Vigneta Florala tip Camee din Sticla


Bijuterie Vintage Contemporan tip "Fashion" din anii 70. Colier creat de un designer din Japonia, o vigneta florala, in relief, creata din sticla rosu granat, prinsa in rama aurie lucrata in spiritul bijuteriilor Victoriene, Metal cu Rhodiere Auriu Brun

14.5 gr

Vintage de aproape 50 de ani

Colier superb, o bijuterie Fashion eleganta si vizibila tip vintage al anilor 70, creata de un designer artizan din Japonia. Bijuteria pune in evidenta o camee florala creata in relief din sticluta de nuanta granatului, prinsa intr-o rama aurie din metal, cu detalii frumoase, lucrata in spiritul bijuteriilor Victoriene ale secolului secolului 19 (Caracteristici gema: Rosu palid cu brun caramiziu; Translucid; Taietura ovala; Slefuire cu rotunjire tip Caboson; Dimensiune aprox.: 14 x 19 mm).

Dimensiuni partea tip medalion, aprox. 2.8 x 3.9 (4.8 cu tot cu anou) cm. Dimensiune partea de lant 64 x 3.5 cm, ajustabil cam oriunde, inchizatoare cu arc tip "lobster clasp".

Conditie buna, auriul este atenuat si neuniform, inchizatoarea functioneaza bine, sunt prezente urme avansate de purtare si patina lasata de trecerea timpului, asa cum se poate observa si in fotofrafie. A fost mentionat si se vinde ca atare.

Metal aurit cu oxidare (aspect de bijuterie veche, mostenire de familie).
Japonia



Pret 473 Ron (115 USD)

Disponibil
Aceasta bijuterie nu se poate rezerva mai mult de 3 zile 

Postari Populare